Trendy eLeSka (skořicová a chilli)

Suchary neobsahují přidaný cukr a chuťové přísady, jsou proto vhodným doplněním stravy při redukčních dietách vkombinaci skvalitními bílkovinami a vlákninou. Díky tomu, že neobsahují žádné chuťové přísady, se dají vhodně kombinovat srůznými potravinami. Zvýrazňují chuť pomazánek, jsou vhodnou svačinou spolu se sýry a zeleninou, hodí se jako příloha kpolévkám.

Suchary se sladidlem jsou často nabízeny klientům lázní a pacientům zdravotnických zařízení. 

Suchary se sladidlem

Vyrobeny dle tradiční receptury.

Složení:
pšeničná mouka hladká, rostlinný olej řepkový, droždí, sušené mléko, sůl, sladidlo Sorbitol 0,2 %, sušené vaječné žloutky. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Velikost balení:
130 g

Výživové údaje na 100 g
Energie 1 806 kJ/430 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
15,2 g
7,25 g
Sacharidy
z toho cukry
57,44 g
3,6 g
Vláknina 8,23 g
Bílkoviny 11,8 g
Sůl 0,95 g

Natur eLeSka

Suchary s obsahem pouze přirozených sacharidů, bez přidaného cukru, umělých sladidel a dochucovadel.

Složení: pšeničná mouka hladká, rostlinný olej řepkový, droždí, sušené mléko, sůl, sušené vaječné žloutky. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. 

Velikost balení:
130 g
 

Výživové údaje na 100 g
Energie 1 910 kJ/453 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
12,8 g
1,28 g
Sacharidy
z toho cukry
71,7 g
4,1 g
Vláknina 8,23 g
Bílkoviny 12,8 g
Sůl 1,08 g

Všechny naše suchary a eLeSka skladujte v suchém prostředí. Jakmile ochutnáte jeden, nebudete chtít přestat a nejspíš sníte celé balení najednou. Přesto pamatujte na to, že pokud v krabičce nějaký zůstane, pečlivě ho zabalte a vraťte se k němu co nejdříve. Jedině tak zachováte suchary křupavé.

Novinky z naší pece

Všechny články
Chráněné zeměpisné označení EU

Za jedinečnost Lomnických sucharů ručí Evropská unie

Lomnické suchary, které jsou oblíbenou lahůdkou mlsných jazýčků po více než dvě století, jsou od roku 2007 držiteli ochranné známky Evropské unie - takzvaného…
Majitelé eLeSka - Lukáš Heřmanský a Marek Heřmanský

Chceme pokračovat v tradici výroby Lomnických sucharů

Přes 200 let známou pochoutku, Lomnické suchary, čeká období renesance. Nové moderní prostory pro výrobu, nový obal i název. Tradice ale zůstává. V rozhovoru…
Redesign Lomnických sucharů

Oblíbená chuť zůstává, obal se mění 

Vezměte kteréhokoli velkého muže našeho národa, téměř každý vyšel z chudého pytle. Stejně tomu bylo i s naším pradědem Michalem Jínou, zakladatelem českého sucharářského…
chevron-down